top of page
  • info678136

SDE+ Subsidie


In 2019 is er wederom SDE+ subsidie beschikbaar. Dit zal het laatste jaar zijn dat deze zeer interessante subsidie beschikbaar is. Vanaf 2020 komt er een opvolger: de SDE++. In deze nieuwe subsidie word niet alleen opwek van energie, maar ook besparing gesubsidieerd. Kortom, veel meer technieken azen op dezelfde subsidiepot. De subsidiepot van 2 x € 5 miljard lijkt groot, maar zal snel overtekend zijn.

Hoe en waarom er SDE+ subsidie word gegeven word uitgelegd in dit filmpje van de RVO.
In 5 minuten bent u helemaal op de hoogte. Heeft u daarna nog vragen? Neem gerust contact op.


Geinteresseerd?

Heeft u een groot dak en/of een grootverbruikersaansluiting? Grote kans dat investeren in zonnepanelen met SDE+ subsidie voor u interessant is. Wilt u echt onafhankelijk advies? Eternergy maakt kosteloos een inventarisatie van uw situatie en zorgt voor een gedegen rendementsberekening! Meer weten: info@eternergy of bel of whatsapp naar 06-15121600.


P.S. De komende weken geef ik u 9 redenen waarom u als ondernemer juist in 2019 over moet stappen op zonne-energie. Deze berichten worden op de Eternergy Linkedin pagina geplaatst. Volgen kan via: https://www.linkedin.com/company/eternergy/?viewAsMember=true

60 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page