top of page
Solar Panel Installation

Uitbesteden of zelf doen?

Steeds meer installateurs kiezen ervoor om hun zonne-energie projecten volledig uit te besteden. De markt voor zonne-energie ontwikkeld zich razendsnel, en het kost tijd en energie om alle ontwikkelingen bij te houden. Daarnaast zijn vakmensen schaars, en kunnen specialisten vaak beter efficiënter en dus voordeliger opereren. Wilt u ons eens de kans geven een project voor u uit te voeren? neem contact op en laten we eens kijken of we ook u kunnen ontzorgen!

Solar Panels on Roof
Handel & advies

Project management

Projecten worden steeds groter en complexer. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van deze projecten. Wij kunnen delen van een project voor u uitvoeren, maar ook het hele traject van A tot Z begeleiden, waarbij wij de spin in het web zijn tussen opdrachtgever, onderaannemers, meetbedrijf en subsidieverstrekker. Heeft u een bijzonder project, waarbij techniek of financiering de uitdaging is? Ook dit nemen wij graag voor onze rekening! 

Solar Panels on Roof
Project management

Strategie

Als ondernemer is het goed om regelmatig uw strategie tegen het licht te houden. In een revolutionair ontwikkelende markt als de duurzame energie is dat van essentieel belang. Vragen die aan de orde komen zijn:  Is mijn businessmodel nog concurrerend? Passen de partners waar we mee samenwerken bij onze kernwaarden en lange termijn doelen? Hoe kunnen wij ons constant verbeteren?

Solar Panels on Roof
Strategie
bottom of page