top of page
Sillouette of Wind Turbine

Inventarisatie 

Bij verduurzamen wordt vaak gedacht aan investeren. Maar vaak kan er bespaard worden op energie én kosten met de bestaande middelen. Daarvoor heeft Eternergy een unieke tool ontwikkeld gebaseerd op de Trias Energetica. Zodat investeringen betaald kunnen worden uit besparingen.

Inventarisatie
Sillouette of Wind Turbine

Planmatig verduurzamen

Sillouette of Wind Turbine

Elke overheidsinstelling gaat verduurzamen. De eerste stappen zijn vaak makkelijk, het spreekwoordelijke laaghangende fruit. Maar daarna komt de echte uitdaging. Eternergy is de aangewezen partij om u hierin onafhankelijk te adviseren. Een eerlijk advies, een strategisch plan, ondersteuning bij het creëren van draagvlak, een aanbesteding begeleiden, het hoort allemaal tot onze mogelijkheden.

planmatig verduzmaen

Duurzame verlichting

Iedere overheidsinstelling heeft wel een donker paadje of hoekje dat eigenlijk verlicht zou moeten worden. Een veelvoorkomend probleem hierbij is de afwezigheid van nutsvoorzieningen, zoals bekabeling. Hierdoor is verlichting aanleggen een kostbare en tijdrovende investering. Eternergy heeft hier een unieke oplossing voor: Stand-alone straatverlichting: geen bekabeling nodig, slimme regelingen en zeer esthetisch.

Sillouette of Wind Turbine
Duurzaam verlichten
bottom of page