Solar Panels on Roof

Zonnepanelen

Sinds de oprichting in 2018 is Eternergy gegroeid. We hebben vele particulieren mogen helpen met zonnepanelen. Om geen belangenverstrengeling te krijgen met andere werkzaamheden hebben we besloten een label op te zetten speciaal voor particulieren: Krachtdak. Krachtdak heeft 100% focus op particuliere installaties. Hierdoor houden wij de kwaliteit hoog! Volg de onderstaande link en kijk wat krachtdak voor u kan betekenen! Wilt u zien welke installaties wij al gerealiseerd hebben? kijk dan op Instagram voor de referenties

Solar Panels on Roof
 

Service & onderhoud

Wij gunnen u een installatie zonder zorgen. Daarom bieden wij service en onderhoudsovereenkomsten. Wij doen periodieke inspecties, meten resultaten en lossen storingen op. Ook van installaties waar wij bij de aanschaf geen betrokkenheid bij hebben gehad. Wilt u weten welke verschillende abonnementen er zijn? Neem contact op en wij doen u een vrijblijvend voorstel.

Solar Panels on Roof
 

Garantie

Recht hebben op garantie is helaas een ander verhaal dan garantie krijgen. Veel partijen hebben een zeer korte termijn  visie, waarbij ze de markt verlaten zodra de garantiegevallen toenemen. Ook geven installerende partijen en importeurs vaak niet thuis. Vanuit onze jarenlange ervaring kennen wij de weg naar de fabrikant, en claimen voor u de garantie waar u recht op hebt. Benieuwd naar onze werkwijze: wij horen graag van u.

Solar Panels on Roof