top of page
Solar Panels on Roof

Zonnepanelen

Sinds de oprichting in 2018 is Eternergy gegroeid. We hebben vele particulieren mogen helpen met zonnepanelen. De beste systemen voor een eerlijke prijs, daar gaan we voor. Kijk op Instagram voor referenties en neem contact op via het contactformulier.

Solar Panels on Roof
Veduurzamen

Service & onderhoud

Wij gunnen u een installatie zonder zorgen. Daarom bieden wij service en onderhoudsovereenkomsten. Wij doen periodieke inspecties, meten resultaten en lossen storingen op. Ook van installaties waar wij bij de aanschaf geen betrokkenheid bij hebben gehad. Wilt u weten welke verschillende abonnementen er zijn? Neem contact op en wij doen u een vrijblijvend voorstel.

Solar Panels on Roof
Service & onderhoud

Garantie

Recht hebben op garantie is helaas een ander verhaal dan garantie krijgen. Veel partijen hebben een zeer korte termijn  visie, waarbij ze de markt verlaten zodra de garantiegevallen toenemen. Ook geven installerende partijen en importeurs vaak niet thuis. Vanuit onze jarenlange ervaring kennen wij de weg naar de fabrikant, en claimen voor u de garantie waar u recht op hebt. Benieuwd naar onze werkwijze: wij horen graag van u.

Solar Panels on Roof
Garantie
bottom of page